POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. ESTE INREGISTRATA CA OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL CU NUMARUL 0014320.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazin-arme.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.magazin-arme.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile  pentru care S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate).COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL


S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal  numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.magazin-arme.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Stabilirea contactului cu clientii;

- Prelucrarea comenzilor;
- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.


S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.  colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru a imbunatati securitatea accesului.
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

- conformarea la rigorile legii;

- protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. si ale site-urilor sale web;

- actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

 Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


 

LINK-URILE


Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri