POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. ESTE INREGISTRATA CA OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL CU NUMARUL 0014320.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazin-arme.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.magazin-arme.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile  pentru care S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate).

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal  numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.magazin-arme.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Stabilirea contactului cu clientii;

- Prelucrarea comenzilor;
- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.  colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru a imbunatati securitatea accesului.
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

- conformarea la rigorile legii;

- protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. si ale site-urilor sale web;

- actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

 Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

LINK-URILE

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi, S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. în calitate de operator de date.

Informațiile regăsite în această pagină au rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.magazin-arme.ro. ("Site-ul").

II. Ce informații colectăm

Colectăm și procesăm datele pe care ni le comunicați pentru a accesa Site-ul și/sau pentru a utiliza Serviciile noastre.

Printre cele mai importante informații personale pe care le colectăm, se numără:

  • datele dvs. de contact - nume, prenume, adresă de e-mail, adresa poștală, telefon
  • informații despre preferințele și interesele dvs.
  • informații necesare pentru a va onora comenzile
  • informații necesare pentru a furniza servicii de garanție
  • detaliile dvs. de conectare - nume utilizator (adresă de e-mail), parolă

Pentru a îmbunătăți Site-ul și Serviciile noastre și pentru a le face mai eficiente și mai adaptate nevoilor și cerințelor dvs., serverele noastre colectează automat date tehnice, dintre care unele pot fi considerate date cu caracter personal.

Date de trafic care pot fi colectate:

  • adresa IP
  • erori HTTP
  • versiunea și tipul de browser utilizat de Utilizatorul Site-ului și/sau a Serviciilor
  • timpul de conectare pe Site și durata utilizării Serviciilor
  • link-urile pe care dați clic atunci când vă aflați pe Site
  • informații standard despre jurnalul server-ului, lățimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

III. Cum folosim informațiile colectate

In afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul dvs.

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a ne asigura că vă bucurați de Site-ul/Serviciile noastre azi, mâine și în viitor. Este de asemenea scopul nostru să fim cât mai deschiși și transparenți cu utilizatorii noștri cu privire la datele personale pe care le colectăm pentru a oferi aceste servicii, despre modul în care sunt utilizate și cui este posibil să transmitem aceste date.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., colectează datele dvs. personale în mod corect și legal și în conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectării datelor cu caracter personal este de a vă oferi o experiență sigură, optimă, eficientă și personalizată. Prin completarea datelor dvs. pe Site-ul nostru, sunteți de acord că este posibil ca datele dvs. personale să fie utilizate pentru a:

  • permite utilizarea Site-ul și/sau Serviciile noastre și pentru a furniza servicii conexe
  • vă trimite informații și pentru a vă satisface cerințele
  • efectua analize statistice și pentru a dezvolta Site-ul și Serviciile noastre
  • respecta legile și regulamentele actuale și Termenii și Condițiile noastre.

În conformitate cu acordul dvs., S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate utiliza datele colectate și în alte scopuri, despre care veți fi informat în momentul colectării datelor.

Informațiile acestea vor fi păstrate de noi atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienților ( Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activităților comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

În general, S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea anumitor scopuri de prelucrare, S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, etc.), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile și accesul clientului privind datele personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001, RGPD(UE) nr.679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

În calitate de persoană vizată, aveți de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Prin citirea informațiilor conținute în Politica noastră de cookie-uri, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., conform celor descrise în prezentul document.
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;
  • dreptul de opoziție
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Conform Regulamentului 2016/679/UE vă puteți exercita oricând dreptul de a solicita ștergerea tuturor informațiilor despre dvs. În acest sens ne puteți trimite o cerere pe adresa noastră de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastră de date;
  • dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal prin cerere scrisă transmisă pe Str.Basarabilor nr.20,bl.K4, Ploiesti, Jud.Prahova sau pe adresa de armetopgun@yahoo.com

Începând cu data de 25 mai 2018, vă stăm la dispoziție pentru orice informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prin e-mail la adresa armetopgun@yahoo.com

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: http://www.magazin-arme.ro/content/10-politica-cookie-urilor.