Termeni si Conditii

Conditiile generale exprimate se aplica exclusiv in concordanta cu legislatia comerciala romana si relatiile comerciale actuale si viitoare, existente intre S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., in calitate de vanzator, si dumneavoastra, in calitate de cumparator. Toate conditiile de vanzare propuse de dvs., neconforme cu conditiile generale de vanzare prezentate aici, vor fi refuzate, daca nu vor fi recunoscute in scris, considerandu-se astfel a fi aplicabile. Ne asumam dreptul de a schimba conditiile generale de vanzare, in orice moment vom dori, obligandu-ne sa le facem cunoscute pe site-ul nostru.

 


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.magazi-arme.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate :

Confidentialitate
S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. ESTE INREGISTRATA CA OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL CU NUMARUL 0014320.

S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazin-arme.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.magazin-arme.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile  pentru care S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate).  Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.magazin-arme.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.magazin-arme.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dumneavoastra din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

 • Livrari
  Livrarile pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client). S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.
 • Va rugam sa acceptati faptul ca pe acest site se afla prezentate arme si munitii iar acestea se afla sub un regim special de comercializare. Astfel nu vom putea accepta comenzi din aceste categorii. Dar contactandu-ne va puteti informa despre starea pe stoc, disponibilitatea sau chiar posibilitatea de a va rezerva produse pentru care va trebui sa va prezentati personal la magazin cu documentele cerute de lege. Ne angajam sa acceptam comanda dvs. in conformitate cu articolele din conditiile generale de vanzare prezentate aici. Va rugam sa luati la cunostinta ca vom raspunde la comanda dvs. in limita stocului disponibil sau sub rezerva stocurilor disponibile la furnizorii nostri. In urma comenzii dvs., va vom informa despre disponibilul de produse solicitate. Daca din diverse motive obiective (ruptura de stoc, reesalonari etc.), produsele solicitate nu vor fi disponibile pentru moment sau definitiv, ne obligam sa va informam prin e-mail.
 •  
 • In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
 •  
 • Primind comanda dvs., vom fi siguri ca ati acceptat totalitatea conditiilor generale de vanzare prezentate aici si recunoasteti ca ati luat la cunostinta de totalitatea acestora de pe site-ul nostru.
 • Litigii
  Pentru orice conflict aparut intre S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L..

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G.  130/2000 modificata si completata prin O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 • Contravaloarea transportului produselor catre firma S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L. va fi suportata de client
 • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri)
 • In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat; - Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
 • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.
 • Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la momentul returnarii produsului.

Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru), produsele consumabile si produsele folosite.

Un produs este considerat folosit atunci cand:

 • Produsul sau ambalajul prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc)

Produsele cu lipsa de conformitate:

 • Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L.nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
 • In cazul in care produsul neconform poate fi adus la conformitate de catre angajatii S.C. ARMACOHUNTING IMPEX S.R.L., costul acestei operatiuni si al service-ului vor fi suportate de de firma mai sus numita!

Produsele primite defecte:
Daca produsele primite sunt nefunctionale sau au vicii de fabricatie, fac obiectul garantiei specifice fiecarui produs!

ORDONANTA 34/ 2014.


ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau: (i) in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs; (ii) in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese; (iii) in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;

c) in cazul contractelor pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau de continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material, data incheierii contractului

(3) Partile contractante isi indeplinesc obligatiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform prevederilor prezentei ordonante de urgenta.

 

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.